
1. Veisecarpaccio parmesanilaastude ja calvadose sorbeega
2. Rieslinguga kalasupp kammkarbi, tiigerkreveti ja toorjuusturaviooliga
3. Seesamiseemnetega paneeritud tuunikalasteik, tsukiini-tomati mille feuille, mozzarellajuustu ja apelsini-basiiliku kastmega
4. Vaarika-mascarponejuustu mille feuille
Veiniks sai vist võetud Charta Riesling Kabinett Trocken 2005, teist veini kahjuks ei mäleta ja konjakit ka lõpetuseks. See riesling oli ka väga hea, teine vein nii hea olnud - ehk sealt ka mälupuudulikkus. Roogadest niipalju, et mulle maitses mõneti langevas joones, halb ei olnud ükski, aga supp oli kindlasti parim, millele järgnes sama kindlalt Veisecarpaccio, pearoog oli kuiv. Sain ka näiteks parti proovida, vot see oli küll hea, seda võtangi järgmine kord! Magustoit oli enamvähem, normaalne, aga ei midagi enamat.
Üldjoontes julgen soovitada, hinnad on tegelikult mõistlikud. Pierri soovitaks ka, seal sõin kalkunifileed laupäeval, oli ka väga super. Ahjupotis küpsetatud kalkunifilee kooreste kartulite ja aedviljadega. Aedviljad olid mõnusalt krõmpsuvad:) ja värsked, mitte mingi külmutatud sitt.
Võib öelda, et viimasel ajal on mul toiduga vedanud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar