pühapäev, oktoober 03, 2010

Petruška pärastlõuna




Käisime laupäeval Vanemuises Petruška pärastlõunat vaatamas. Ülihea oli, lausa super, eriti teine vaatus (Petruška). Muusika, liikumine, valgustus, tegelikult kõik. Kostüümid! mmh. Läheks vist isegi veel, muuseas novembris ongi üks etendus, soovitan!

Erialasemalt proovisin viimaseid demosid, mis xboxile ilmunud. Pean ausalt ütlema, et NBA 2K11 jättis uuenduste seisukohast väga külmaks, ei saanud eriti aru, et kahe aastaga suurt muutunud oleks. Samas on tegemist tohutult hea korvpalli simulaatoriga, milles ehk ei peakski midagi muutma. Või tegelikult, isegi ei tohiks. Liikumine tundus taaskord reaalsem ja pall parema struktuuriga. Eks päris mängust saab parema mulje, iseasi, kas kohe 40 naela maksta tahaksin. Ootan veits.
Sama jutt kehtib Fifa 2011 kohta, liikumine tundub reaalsem, eriti palliga. Kas 40 naela väärt? Minu meelest ei ole ja sobib ka eelmise aasta oma, mis tegelikult kasutab suht sama füüsikat kui 11.
Lisaks proovisin sellist adventure teost nagu Enslaved, mängitavus tundus demo põhjal täitsa mõnus. Lugu ja graafika erilist kriitikat ei kannata, kuigi tegu Unreali mootorile ehitatud asjaga. Taaskord, 40 ei maksaks, tegelikult ei ostaks seda üldse. Mul koguvad veel kevadised superteosed tolmu, sest kirjutasin ju teadust ja suvel õppisin taas pudelipõhju nägema. Nüüd on pilt veits selgem ja tuleb nad vaikselt ette võtta.

Kommentaare ei ole: