pühapäev, jaanuar 09, 2011

Härra jaggas matsidele öpetust



Vannitoas ütles pirn üles ja läksin Tartu kesklinna uut otsima. Lihtsam öelda, kui teha. Kaubamajas ja Taskus ei olnud midagi. Tõenäoliselt algselt mingiks angaariks ehitatud ja kummalistel põhjustel kaubanduskeskuse nime kandvas Zeppelini Novaluxis oli. Samas, mida seal ei ole? Asuks see Texases saaks üliodavaid relvi ka osta. See selleks, tegelikult tahtsin ma hoopis kirjutada, kuidas kõrgelt haritud noormees matsikarjale kesklinnas õpetust jagas. Seisan mina rahvahulgaga vana kaubamaja ees ja ootan Riia tänava ületamise võimalust. Pikemat aega ei olnud ühtegi autot tulnud ning autojuhtide foorides vilkus juba kollane tuli. Inimesed vaikselt juba liikusid, kaasaarvatud ma ise. Järsku kostis üks jäme röögatus, nagu kellelegi oleks ora sisse pistetud. Jäin korraks seisma ja vaatasin tagasi. Seal seisis vast nii kolmekümnendates korporant, kes pidas vajalikuks lolle matse (kaasaarvatud ka mind) veidi harida.
"Kurrat ei ole ju roheline veel, kuhu te ronite!!? Kurrat on küll ikka...Selline asi ainult Eestis võimalik. Trahvid liiga väikesed vist!?"
Mina isiklikult tänaks härra hobi-inspektorit hariva, kuigi seekord veel mõneti toore info eest. Kena on näha, et inimesed on palju ringi rännanud ja näinud, kuidas asjad mujal riikides käivad ning jagavad oma laialdasi teadmisi ka juhmivõitu aborigeenidega.

Kommentaare ei ole: