pühapäev, mai 27, 2012

Me




Väljas on ilusad ilmad ning olen teist kuud ainult Frozen Kingdomile pühendunud. Tegelikult küll esimest kuud, sest vahepeal puhkasin ja lugesin veidi. Rahulik on, samas ei ole keskendumine veel päris paigas, aga sellega on aega. Põhiliselt olengi mänguga tegelenud ning vahelduva eduga lugenud php ja lua sisulisi raamatuid. Lisaks õppisin jooma kraanivett, coca colat ja teed, sööma pelmeene ning kasutama köögikombaini. Jooksmas ei ole enam nii palju käinud, aga peaks end lähiajal parandama. Veel mängust rääkides, siis tahaks ikka suve lõpuks valmis saada. Põhimõtteliselt võiks ka juunis välja lasta, aga koguaeg tuleb uusi ideid ning ei tahaks lihtsama vastupanu teed minna. Äge oleks kui ühe serveripoolse progeja leiaks kes walleti valmis teeks. Mõneti keeruline, sest eelarve on piiratud - elame näeme. Endal on sellega kindlasti kõvasti pusimist.

Funtimest ka. Muusikast kuulan jälle klassikat, sest see peaks töömode viima. Suuri mänge eriti mänginud ei ole - ainult veidi jalkat. Samas telefonis olen täiesti sõltuvuses Targem kui 5B ameerika versioonist, mis on hästi äge. Võistled mitte masina vaid 7 inimesega. Küsimused on küll pea alati 30-50% ulatuses ameerikapõhised: veidrates mõõtühikutes (eurooplasele) teisendamine, raha, presidendid, osariigid, rahvuspargid jm selline. Samas on olema ka paar õlekõrt, et nendest on ka kasu. Soovitan kindlasti proovida. Lisaks soovitaks veel Monster Burnerit, MotoHerozit ja ehk ka SandBoxi, aga viimast ainult korraks - muutub suht igavaks.
Lisaks vaatasin sellist filmi nagu John Carter või oli isegi John Carter of Mars. Tundus korralikult tehtud film, aga igav. Eks siit ka suht vilets kassaedu. Naispeaosa oli muidugi hästi ilus, see on alati pluss:)
Magamisega on imelikud lood, seda postitust tehes olen samuti kõvasti üle 30h üleval olnud. Tõenäoliselt on siit pärit ka vähene huvi spordi vastu.
Kirjutan jälle kui midagi öelda on.

Cheers,
Gert

Kommentaare ei ole: