esmaspäev, juuni 18, 2012

Nädalavahetus

Sillu korraldas laupäeval väikese peo, millest ma küll alguses valesti aru sain. Nimelt saatis härra Värske Magister sõnumi, et: "Tule õhtul mintsi," ja veel veidi teksti. Mina omakorda mõtlesin, et mints tähendab Tartu uut lounge Mint ning ei võtnud väga vedu. Õhtul prügi välja viies mõtlesin uuesti, et käiks ikka korra läbi - ainult paarsada meetrit minna. Helistasin ja uurisin, kas ollakse veel Mintis. Selgus et ei, hoopis Sillu pool ja mints seda tähendaski. Okei, olen järgmine kord targem. Seadsin sammud sinnapoole ja olin varsti kohal. Jalgpall hakkas just läbi saama ning asuti linnapoole liikuma. Rahvast oli omajagu: Ints, Sillu, Rauno, Taavi, Kaarel, Ilona ja siis veel üks mees, kelle nimi mul meelest läks, vist oli Erki. Liikusime suudlevatesse ning tegime mõned õlled. Taavi suutis vahepeal ära kaduda ning Konkis käia ning me hakkasime ka sinnapoole liikuma. Konki ei jõudnudki. Läksime hoopis burksi sööma ning nägime Margust, ei tea kas Marguse pärast (nali:) või olid osad väsinud, aga Notti edasi läksime ainult Taavi ja Raunoga. Viimasest leidsime ka veidi väsinud Karli, kes lauataga puhkas ning ärkas alles pärast baarimehe nipple twisti sulgemisel. Kuna me veel Taaviga seal olime, tegime ka Karliga ühe õlle. Taavi otsustas koju minna, mul millegi pärast sellist tunnet ei olnud. Läksime hoopis Vildesse ning tegime seal mõned tumedamad. Vildet keegi kinni ei tahtnud panna, sest seal istus kari skandinaavia koorilauljad, frakid seljas ning laulsid noortele eesti tüdrukutele midagi, mis kõlas nagu barbershop.
Kell hakkas seitse saama ning mõtlesime, et peaks veel Ümarlaua baarist läbi käima. Mõeldud tehtud. Linn oli täiesti tühi, mis tundus isegi veider. Ümarlaud võttis meid vastu kaminatule ning etv-ga - olime esimesed kliendid. Kahjuks ei saanud kaardiga maksta ning mul sularaha ei olnud. Karlil natuke oli, aga selle eest kahte õlut ei saanud. Baaridaam soovitas Bocki, et võtke kaks klaasi ja see hea kange, maksis 1.80. Tegime nii. Varsti pärast pudeli avamist olid kohal ka esimesed püsikunded, kel laua ümber omad kindlad kohad ning joogieelistused. Ajasime vanakoolimeestega juttu ja kuulasime elu. Karl suutis vahepeal veel kaks Bocki võluda, pärast küll selgus, et käis automaadi juures. Naljakas oli, mis mehed omavahel rääkisid ning kuidas käitusid, ikkagi ülilege baar. Lisasin mõne pildi ka:). Mingi hetk otsustasin koju tulla, kell oli 10 saanud. Karl jäi veel sinna, ütles hiljem, et seltskond läks järjest kirjumaks ning minema sai alles kell 15.
Ma muuseas ei läinudki koju, vaid Stati hot dogi ja suitsu ostma, viimast kulus muide terve õhtu ja öö peale 4 pakki, samas ei teinud ka üksi, et pole hullu. Statist koju kõndides mõtlesin, et läheks teeks Margusele (Margus K siis, mitte ülalpool mainitud wst) ühe Carbonara. Sõitsin taksoga Marguse maja taga olevasse Säästukasse ning sain enamvähem koostisosad kätte. Margus veel magas, aga õnneks oli uks lahti nii et sain kohe tuppa kõndida ja majandada. Koju jõudsin alles kell 18 läbi.
Tore õhtu oli ning andis päris suure energialaksu, nüüd paar nädalat tõsisemalt tööd tegema, sest raha vajab teenimist. Mäng ei anna ka enam vigu, mis on super. Ühesõnaga (või kahe) - tasus ära!


 
Esimene püsikunde tellib 12 cli "valget"

Ei teagi, mis ruum see oli, sattusin kui WC-d otsisin

Suitsuruum. Karl ja suitsusõber

Kommentaare ei ole: